Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MASSAGE KATWIJK

Ontspanning is key!

Veel gestelde vragen

Wat doet een massage?

Dat hangt er allereerst van af wat u wilt: de één wil een zachte, ontspannende massage, en de ander stelt meer prijs op een stevige, gerichte massage om stugge spieren en blokkades los te maken.

In de basis stimuleert een massage de doorbloeding en de lymfe-afvoer; afvalstoffen worden afgevoerd en voedingstoffen worden door de verhoogde doorbloeding aangevoerd. Zo kan een massage gebruikt worden om spierpijn te voorkomen, en stijfheid en bewegingspijn te verminderen. Ook gaat er vaak een geestelijke werking van een massage uit: de spanning in het lichaam vermindert, waardoor men zich ook makkelijker geestelijk kan ontspannen en uiteindelijk geheel tot rust komt.

Moet je voor een massage helemaal uit de kleren?

Nee. Voor de meest gevraagde massage (een rugmassage), kunt u broek of rok gewoon aanhouden.

De onderbroek hoeft u bij geen enkele massage uit te doen. Ik geef geen erotische massages!

Moet ik nog ergens rekening mee houden?

De massage kan niet doorgaan als u op het moment last heeft van symptomen van acute infectieziektes (dus symptomen als koorts, diarree, etc.) en besmettelijke huidaandoeningen.

Tevens kan de massage niet doorgaan als u op het moment zwanger bent. Vooral niet in de eerste 3 maanden van de zwangerschap.

Neem vlak voor de massage geen zware maaltijd. Verder raad ik u aan om na een massage geen inspannende fysieke activiteiten te ondernemen: gun uzelf en uw lichaam de tijd en rust om de massage te laten doorwerken.

Zorg dat u genoeg water drinkt na afloop van de massage!

Hoe gaat een massagesessie in jouw praktijk in zijn werk?

Voorafgaand aan de massagesessie begin ik altijd met een kort vraaggesprek om te bekijken of er specifieke zaken zijn die de aandacht vragen - en, niet in het minst: ik vind het leuk om te weten wie ik voor me heb!

In dit gesprek kunt u aangeven wat uw wensen en verwachtingen zijn.

De massages die ik bied, kunnen al naar gelang uw wensen zacht en relaxend zijn, of meer stevig en doelgericht - en alles daar tussenin. Daarna gaat de massage van start, waarbij u kunt aangeven of u prijs stelt op ontspannende achtergrondmuziek, en kiezen welke massageolie u wilt.