Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MASSAGE KATWIJK

Ontspanning is key!

Over mij

Sinds 2011 houd ik mij bezig met massage. Na meerdere malen familie en vrienden geholpen te hebben, besloot ik het eens goed en gedegen te gaan leren. Zodoende heb ik de opleiding Wellness massage gevolgd, en mijn diploma behaald.

Heel veel mensen hebben te kampen met klachten van pijn, stijfheid en vermoeidheid; vaak in een mate die niet zo alarmerend is dat ze ermee naar een arts gaan. Bij veel van deze klachten kunnen spierproblemen een grote rol spelen, en ook al betreft het dan geen echt ziektebeeld, toch kan het voor veel ongemak zorgen.

Het zijn precies dit soort klachten waar ik mij als masseuse op richt, omdat spieren - en spier gerelateerde klachten - vaak worden verwaarloosd. Een goed functionerend spierstelsel is erg belangrijk voor de gezondheid in zijn geheel, en voor het algehele welbevinden!

Gelukkig zijn er genoeg handgrepen die mij als masseuse ter beschikking staan om spieren weer los en soepel te maken. Voor een massage neem ik graag rustig de tijd. Haasten kunnen we in het dagelijkse leven al genoeg.

Wie weet tot ziens!

Sabine Peters, Wellness masseuse

Uren:

Ma. t/m vri. 19:00 - 21.30

Za.: 09.00 – 12.00

Zo.: 09:00 – 12:00